Centar za decu i omladinu

Vrnjačka Banja

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Obuka Uvod u web dizajn

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Učenici Gimnazije na obuciUčenici Gimnazije na obuciKurs je realizovan za dve grupe učenika i to u dva dvodnevna termina po šest školskih časova. Predavanja su se održavala u računarskom kabinetu Gimnazije u Vrnjačkoj Banji. Kursu su u prvoj grupi prisustvovali učenici Ugostiteljsko turističke škole, a u drugoj Gimnazije iz Vrnjačke Banje. Ukupno je bilo 18 učenika.

Za obe grupe program rada je bio isti: Prvi dan obuke je održan, za prvu grupu, 9. a za drugu 16. marta. Posle upoznavanja i uvodnih napomena obrađena je tema "Uvod u HTML". Drugi dan obuke je održan, za prvu grupu, 10. a za drugu 17. marta. Obrađena je tema "Uvod u CSS".

U neformalnoj evaluaciji koja se sprovodila na kraju svakog dana učesnici su navodili da je jedna od najvećih vrednosti ovakve obuke to što obiluje praktičnim idejama koje odmah mogu da se primene u praksi. Na isti način prezentacija sadržaja je bila osveženje za sve jer je aktivirala učesnike i iziskivala njihovu kreativnost. Učesnici su najčešće okarakterisali kurs kao inspirativan, koristan i interesantan. Svi učesnici smatraju i slažu se da je kurs dobro pripremljen. Takođe smatraju da su sadržaji prezentovani na zanimljiv način i da je adekvatno omogućena interakciju učesnika i razmenu međusobnih iskustava.

Obuka Uvod u web dizajn, decembar 2014. godine

Nastavljajući dobru saradnju sa Gimnazijom iz Vrnjačke Banje 6. decembra 2014. godine održana je još jedna obuka, ovoga puta sa temom "UVOD U WEB DIZAJN - Izrada sajtova korišćenjem sistema za upravljanje sadržajem". Kurs je realizovan za jednu grupu učenika Gimnazije iz Vrnjačke Banje i to u jednom dnevnom terminu od šest školskih časova. Predavanje je održano u računarskom kabinetu Gimnazije u Vrnjačkoj Banji. Ukupno je bilo prijavljeno 12 učenika.

U neformalnoj evaluaciji koja je sprovedena na kraju dana učesnici, kao i ranije, navode slične kvalitete ovakve obuke - praktične ideje, neposrednost predavača, kao i same tehničke uslove u kabinetu Gimnazije.

 
Banner